0
Pocheret lyssej med nudler, radise og limedressing
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
radiseragurkpeanutsbasilikum
1 min.
Grønt

Start med at sætte to gryder vand over. En til at koge nudler i, og en til at pochere fisk i. Husk et godt skud salt i begge. I gryden til fisken, skal der være mindst 1 liter vand pr. kuvert, du laver mad til.

Skyl radiser og agurk. Halver agurken, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær både agurk og radiser i tynde strimler med kniv eller mandolinjern.

Hak peanuts fint.

Pluk basilikum ud i blade.

lyssejfilet uden skindnudler
10 min.
Fisken

Skær fisken ud i stykker på størrelse cirka med en tændstiksæske.

Når vandet bulderkoger, slukker du for gryden, og kommer fisken i. Læg låg på, og lad fisken trække, til den er gennemvarm i 3-5 min.

Kog nudlerne i den anden gryde, til de lige nøjagtigt er møre. Tag dem herefter op af gryden, og vend dem med et par dråber olie, så de ikke klistrer sammen.

rød thai karrypastelimetamari/soyahonning
25 min.
Marinade

Pisk en syrlig og spicy marinade sammen ved at blande karrypaste, et par dråber olie, lidt honning, masser af saft og fintrevet skal fra limefrugten og lidt soya/salt.

Der må godt være godt smæk på smagen.

Vend nudlerne i marinaden lige inden servering.

30 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken med fisken ovenpå.

Kom agurk og radiser ved siden af og drys med peanuts og basilikum.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?