Snit løg og hvidløg i tynde skiver og sauter dem i en smule olie uden de tager farve. Kom kokosmælk, fiskesovs, sukker, karrypasta og garam marsala ved og kog det op.
Skær imens torsken i ensartede portionsstykker. Skru ned for varmen, læg torskestykkerne i og pocher dem 8-10 min. til de er møre – væsken må på intet tidspunkt koge!
Skær champignonerne i kvarte, halver cherrytomaterne og snit sukkerærterne i skrå stykker. Tag torskestykkerne forsigtigt op med en hulske og læg dem i 4 dybe tallerkner. Kom champignonerne i gryden og kog igen væsken op 5 min. Pluk bladene af basilikummen i, tilsæt tomater og sukkerærter og lad suppen simre yderligere 2-3 min. Smag til med citronsaft, fiskesovs og karrypasta og fordel suppen over torsken i tallerknerne.
Server med nudler eller brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften