0

Pocheret torsk med butterbeans, ærter og bacon i mild karrycreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Skær fisken i 4 portionsstykker, krydr dem med salt og lad dem hvile i 10 min. Kog mælken op sammen med laurbærbladet i en sauterpande, læg fiskestykkerne i og læg låg på. Lad fisken pochere lige omkring kogepunktet i 5-6 min. til kødet kun netop er fast og mælkehvidt. Tag forsigtigt stykkerne op af panden med en hulske og hold dem varme.

Creme: Skær skalotteløg og hvidløg i tynde skiver. Rist baconen i en tykbundet gryde til den er gylden og let sprød. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og sauter videre til løgene er klare. Tilsæt vinen og kog den ind til næsten intet. Rør karry, revet skal og saft fra hele citronen, fløde, salt og peber i og kog op. Vend butterbeans og ærter i og lad det simre i 2-3 min. Tag gryden af varmen, rør cremefraiche i og smag til.

Anretning: Anret karrycremen i dybe tallerkner, top med et stykke fisk og drys med friskhakket persille.

Server sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?