0
Pølser a la Alfredo
Hovedingrediens:
Gris
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Fløde, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
forårsløgbroccolihvidløg
1 min.
Forberedelse
  1. Start med at sætte en stor gryde saltet vand over til at koge pastaen i.

  2. Forårsløgene renses og snittes fint.

  3. Broccolien skylles og skæres ud i små mundrette buketter.

  4. Hvidløg hakkes fint.

  5. Pølserne skæres i mundrette bidder.

  6. Parmesanen rives fint.
pølserforårsløgbroccolihvidløgpenne pastafløde 38% (piskefløde)
10 min.
Samling af retten.
  1. Pastaen koges, til den er al dente.

  2. Hvidløget steges let i olivenolie på en stor pande, der kan rumme hele retten.

  3. Kom pølserne på i panden og steg dem, til de er gyldne.

  4. Tilsæt broccolien og steg den med et par minutter.

  5. Kom forårsløgene på panden, og lad dem stege et minut.

  6. Hæld fløden ned i panden.

  7. Lad saucen simre, til den tykner let, omkring 5-7 minutter.  Hvis saucen bliver for tyk, tilsættes en smule vand.

  8. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber.
30 min.
Servering
  1. Pastaen drænes og vendes ned i saucen sammen med den revne parmesan.  

  2. Servér straks i dybe tallerkner med et ekstra drej peber ovenpå.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?