0
Pølser fra Bodebjerg med stegt salat, mos og kapers
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerrøde linser
1 min.
Mos

Start med at skrælle de søde kartofler og skær dem i grove tern. Kom dem op i en gryde sammen med linserne og rigeligt, letsaltet vand. Kog det hele mørt, stille og roligt under låg. Du skal ende ud med en tyk mos. Især linserne optager meget vand, så hold øje med gryden, og tilsæt evt. mere vand, hvis gryden er ved at koge tør. 

hjertesalat
5 min.
Salat

Halvér salaterne på langs, og skyl dem godt. Find en stor pande, og tilsæt en smule olivenolie. Varm den godt op, og steg salaterne på skærefladen, hårdt og kort. Blot til de har taget lidt farve - ca. 1-2 min. Kom dem herefter op i en skål.

Rengør panden med et stykke køkkenrulle.

grillpølse med chili og koriander fra Bodebjerg
10 min.
Pølser

Brug panden fra før. Sæt den over ved middelvarme, og steg pølserne stille og roligt i en smule olie. Pas på med for høj varme, giv dem gerne god tid ved lavere varme.

citronløvstikkesaltede kapers
20 min.
Kapers

Skyl løvstikken, og hak den fint med en skarp kniv. Både blade og stilke.

Hak kapers groft, og riv citronen fint. Bland alle tre ting op i skålen med salaten, og tilsæt også et par dråber olivenolie.

25 min.
Mos

Nu skal linser og kartofler gerne være kogt sammen til en grov mos. Hvis ikke, kan du hjælpe lidt på vej ved at mose med en gaffel eller et piskeris. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.

30 min.
Anretning

Anret mosen på en tallerken med den stegte salat ovenpå og pølserne på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?