Fif: Gem evt. lidt af polentaen til dagen efter, hvor den smager skønt skåret i skiver og stegt sprødt i lidt olie på en pande!
Brøndkarsen skylles og de groveste stilke nippes af og kasseres
De ristede solsikkekerner, halvdelen af brøndkarsen, halvdelen af fetaen og halvdelen af hvidløgene arbejdes igennem i en morter eller i en minihakker/foodprocessor sammen med lidt salt og peber samt 2-3 spsk. af din bedste olivenolie pr person.
Skyl courgetter og tomater og skær dem i tern af ca. 1 x 1 cm. Rist dem i et par minutter på panden, hvor du stegte kødbollerne. Krydr med salt og peber og vend til sidst grøntsagerne sammen med de stegte kødboller og halvdelen af brøndkarsepestoen.
Som vist. Kom polenta i bunden af en varm tallerken - top med kødboller og grøntsager. Top med det sidste plukkede brøndkarse og pesto.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kundekommentarer ()