Bland løg og kartofler sammen i en skål og krydr grundigt med salt og friskkværnet peber. Del blandingen i en eller flere portioner, der matcher det antal kuverter du laver til. Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, tilsæt en generøs mængde olivenolie og læg et lag af kartoffelblandingen på panden i ca. 2 cm tykkelse. Lad kartoffelblandingen stege 4-5 min på den ene side og tage godt med farve, inden du vender röstien og steger den gylden og mør på den anden side. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel stege over to omgange. Lad de stegte rösti ligge på fedtsugende papir til servering.
Del blomkålet i buketter. Kom dem ned i en gryde og tilsæt en smule vand, blot så vandet dækker bunden. Damp kålen under låg til den er mørnet en smule men stadig har bid. Ca. 2-3 min.
Tag herefter kålen op af gryden og lad den dampe en smule af. Kom dem op i en skål sammen med creme fraichen, fintrevet pecorino, salt og godt med friskkværnet peber. Har du et par dråber fishsauce vil de også gøre underværker her - men kan sagtens undværes.
Skyl persillen og pluk den ud i blade.
Skær tofu ud i grove tern. Varm en stor pande godt op og tilsæt en smule olie. Steg ternene på panden i 1-2 min. til de har taget lidt farve. Tilsæt krydderblandingen, vend godt rundt og kom det hele over på lidt fedtsugende papir. Smag til med salt.
Anret röstien på en tallerken med kålen ovenpå. Slut af med at drysse tofu og persille ud over retten.
Velbekomme!
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Vadouvan en aromatisk indisk karry, der er inspireret af det franske køkken.
Vadouvan indeholder ca: 20% Spidskommen, 20%sennepskorn, 20% gurkemeje,10%kardemomme, 10% chili, 5% bukkehornsfrø, 5% karryblade, 5% muskatnød og 5% nelliker.
Kundekommentarer ()