0
Pulled beef af oksespidsbryst med Shichi-mi tôgarashi, perlespelt, hjertesalat og avokado

Pulled beef af oksespidsbryst med Shichi-mi tôgarashi, perlespelt, hjertesalat og avokado

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Spelt, Soya, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

  1. Kom vacuumposen med pulled beef i en gryde, og dæk med rigeligt vand. 
  2. Lad vandet koge op, og skru derefter ned, så det blot simrer. Lad det stå sådan i ca. 20 min., mens du laver alt det andet klar.  
  3. Kog de omhyggeligt skyllede perlespeltkerner i rigeligt letsaltet vand i ca. 12-15 min. (afhængig af hvor meget bid du vil have i dine kerner). 
  4. Dræn overskydende væde fra kernerne og lad dem afkøle let. 
  5. Del hjertesalat i mundrette bidder og skyl dem i koldt vand.
  6. Åbn poserne med pulled beef og kom væden ned til perlespelten
  7. Riv kødet fra hinanden i trevler og vend det sammen med perlespelten.
  8. Vend hjertesalaten sammen med kød og perlespelt og yoghurt og smag til med salt, peber samt ca. halvdelen af Shichi-mi tôgarashi krydderiblandingen  (pas på - den er ret stærk!)
  9. Halvér og tag frugtkødet ud af avokadoerne og drys dem med salt og det sidste Shichi-mi tôgarashi.

Bonusinfo

Oprindeligt solgt som urtemedicin i det 17. århundrede, shichimi togarashi (der bogstaveligt talt betyder "syv smags chilipeber") er en krydret-velsmagende blanding af groft malet chili plus forskellige ingredienser afhængigt af regionen, producenten og kokken der blander den. Nogle japanske sælgere tilbyder endda tilpassede blandinger. Foruden chilen inkluderer typiske ingredienser sansho eller Sichuan-peber, tørret citrusskal, sesamfrø, valmuefrø, hampfrø, ingefær, hvidløg, shiso og nori.

Vores indeholder: 

Shichi-mi tôgarashi indeholder: 10% tørret mandarinskal, 5% tørret orangeskal, 5% tørret ingefær, 10% sanshô peber (alternativt sechuan peber), 5% sort peber, 10% ristet sesam, 10% hvide birkes, 20% chili pulver, 10% sort sesam, 5% hvidløgspulver, 10% tørrede tangflager.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?