0
Pulled pork burgere med ranch-agurker og salat

Pulled pork burgere med ranch-agurker og salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Sousvide svinenakkehjertesalatagurkgræsk yoghurt, 10%ranchdressing mix
1 min.
Klargøring
  1. Ovnen tændes på 200 grader.

  2. En pande sættes over at varme. Når den er varm, hældes kødet og den væde, der evt. er i pakken, direkte ned i panden og simrer under låg, til det er gennemvarmt.
    Når kødet er helt varmt, trækkes eller skæres det fra hinanden, til det har pulled pork-konsistens. Smag til med salt og peber, samt evt. paprika.

  3. Salaten skylles og slynges tør.

  4. Agurken skylles og halvdelen skæres i rustikke stykker på omkring 1X1 cm. Den anden halvdel skæres i bjælker og serveres som gnavegrønt.

  5. Yoghurten røres sammen med Ranchdressing-krydderiet og agurk-stykkerne vendes ned i dressingen, evt. sammen med en tsk. olivenolie pr. person. Lad Ranch-agurkerne stå og trække, til I skal spise.

  6. Tomaterne skylles og deles i to eller tre, alt efter hvor store de er.

20 min.
Servering
  1. Bollerne lunes i ovnen.

  2. Salat og tomater anrettes på et fad og kødet hældes i en skål.

  3. Al maden sættes på bordet og hver bygger sin egen burger. Servér evt. ketchup til burgerne.

Bonusinfo

Ranchdressing mix indeholder:

20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?