0
Pulled pork i tikka masala med ris
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

    Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
    Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

  2. Pilog hak skalotteløg og hvidløg fint, og skræl og riv ingefær fint.

  3. Sauter begge slags løg og ingefær af i lidt smør og olie i en tykbundet gryde sammen med tikka pastaen (brug den lidt efter lidt, da den er ret stærk) samt lidt salt.

  4. Kom pulled pork og al væden derfra i gryden sammen med hakkede tomater og lidt vand. Lad det simre ved svag varme i 15 minutter under låg.

  5. Tag kødet op, og sæt det til side.

  6. Kom fløde på, og kog saucen ind til en tyk cremet masse.

  7. Smag saucen til med salt, peber og lidt sukker.

  8. Pluk pulled pork fra hinanden i lange lameller/tråde, og vend det i saucen.

 

Anretning: Som vist på billedet med plukket koriander over.

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?