Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Løgene snittes ultra-tyndt. Det gøres nemmest på et mandolinjern. Mariner løgene i 4 spsk. eddike og 2 spsk. sukker pr. løg. Kram løgene let med hænderne, så de falder lidt sammen og bliver bløde.
Kødet tages ud af posen. Gem væsken. Steg kødet ved høj varme i en pande.
Tilsæt fajita-krydderiet, derefter chili-bønnerne og til sidst væsken fra posen.
Lad retten simre, til I skal spise, og smag til med salt og peber.
Salaten skylles, slynges tør, og snittes fint.
Avokadoen deles, og kødet skæres i både.
Tortillas varmes på en tør, meget varm pande. Efterhånden som de varmes, stables de på en tallerken eller et spækbræt, og et fugtigt viskestykke lægges over, så de forbliver bløde og varme.
Salaten og avokadoen anrettes på et fad, og løgene drysses hen over sammen med eddike-lagen.
De lune tortillas og kødet sættes på bordet, og hver ruller sine egne tacos.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften