Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Åbn posen med oksekød, pas på fond og fedtstof ikke løber ud. Kom det hele (incl. fond og fedt) i en gryde sammen med ca 0,5 dl vand og kog igennem under låg, til det er gennemvarmt. Krydr med krydderiblandingen. Kog ind, til fonden og væden er fordampet, og kødet nærmest steger i det fedtstof, der er tilbage. Pluk/riv kødet i strimler lidt ligesom til pulled pork. Krydr med salt.
Tænd ovnen på 125 grader.
Dyp den ene side af en majstortilla i stuvningen, og læg den fedtede side nedad på en opvarmet pande med lidt neutral olie. Top tortillaen med lidt smuldret ost. Læg nu en smule quesabirria stuvning ovenpå, og den ene side foldes over på den anden.
Steg på begge sider, indtil de er sprøde og gyldne.
Tag tacoen af panden, og læg den på et fad. Gentag med de resterende tacos, mens du holder de første lune i en 125 grader varm ovn.
Lav små skåle med fintskåret løg, tern af avokado (vendt med lidt limesaft), plukket koriander, plukket salat og limebåde.
Som vist. Sæt skålene på bordet.
Mexicansk Pozole krydderi indeholder:
40% spidskommen, 15% oregano (Mexicansk), 10% guajillo chili, 10% ancho chili, 10% pasilla chili, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()