Åbn posen med oksekød, pas på fond og fedtstof ikke løber ud. Kom det hele (incl. fond og fedt) i en gryde, og opvarm under låg, til det er gennemvarmt. Krydr med krydderiblandingen. Kog ind, til fonden er fordampet, og kødet nærmest steger i det fedtstof, der er tilbage. Pluk/riv kødet i strimler lidt ligesom til pulled pork. Krydr med salt.
Dyp den ene side af en majstortilla i stuvningen, og læg den fedtede side nedad på en opvarmet pande med lidt neutral olie. Top tortillaen med lidt revet ost. Når osten begynder at smelte, lægges en smule quesabirria stuvning ovenpå, og den ene side foldes over på den anden.
Steg på begge sider, indtil de er sprøde og gyldne.
Tag tacoen af panden, og læg den på et fad eller ildfast fad. Gentag med de resterende tacos, mens du holder de første lune i en 125 grader varm ovn.
Lav små skåle med fintskåret løg, tern af avokado (vendt med lidt limesaft), plukket koriander, plukket salat og limebåde.
Som vist. Sæt skålene på bordet.
Mexicansk Pozole krydderi indeholder:
40% spidskommen, 15% oregano (Mexicansk), 10% guajillo chili, 10% ancho chili, 10% pasilla chili, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()