En quesadilla er en tortilla, oftest en hvedemels-tortilla, men ofte også en majstortilla, som er fyldt med ost og derefter grillet eller stegt.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dræn rejerne i en sigte, og kom dem i en skål. Dræn og skyl kidneybønnerne i samme sigte. Skyl koriander, pluk bladene fra, og kom dem i iskoldt vand. Hak korianderstilkene fint. Snit kålen, så fint du kan.
Steg det hakkede grisekød i lidt neutral olie på en brandvarm pande i et par minutter. Kom halvdelen af kålen ved sammen med de drænede og skyllede bønner. Kom krydderierne (gem en smule til pynt) og de hakkede korianderstilke på, og rist med i 1 minut. Sluk for blusset, kom det hele i en skål, og lad det køle lidt af.
Vend de afdryppede rejer samt lidt limesaft sammen med det stegte svinekød. Smag til med salt og peber.
Smuldr osten i små bidder.
Tør panden, hvorpå du stegte kødet, med lidt køkkenrulle, og kom lidt olivenolie på. Kom en tortilla på panden, og lad den stå på 2/3 styrke. Fordel små stykker ost på tortillaen. Steg den i et minuts tid, og kom gris og rejer på. Læg derefter endnu en tortilla på. Lad quesadillaen stege på den ene side, mens du presser den let sammen med en paletkniv.
Vend quesadillaen, når det er muligt, og steg på den anden side, til den også er sprød på denne side. Gentag dette, til du har brugt alle tortillas og fyld. Hold evt. de første lune i en ovn, indtil de alle er færdige.
Som vist på billedet. Skær de færdige quesadillas ud i passende trekanter, og drys med de plukkede korianderblade og evt. drysset med ekstra krydderiblanding.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()