Kødboller: Rør det hakkede kød med ca. 1/3 af misoen samt lidt salt og peber. Rul til små kødboller lidt mindre end en bordtennisbold. Kom dem på bagepapir og sæt på køl til de skal bruges.
Tagliolini: Kog tagliolini i rigeligt letsaltet vand i 2 minutter - dræn og vend sammen med lidt sesamolie (brug det halve her!). Sæt til side og hold dem lune.
Miso suppe: Kog 4-5 dl vand (pr. pose misopaste) og pisk misopasten i sammen med 2/3 af ramen toppingen og lidt salt - bring tilbage til kogepunktet. Kom kødbollerne i og pocher dem i 4-5 minutter til de netop er gennemtilberedt. Skum evt. skum af suppen. Smag på suppen og juster smag med salt.
Anretning: Som vist - kom de kogte tagliolini i varme skåle, top med suppe og kødboller og til sidst med fintsnittet forårsløg, tynde skiver shitakesvampe samt koriander der er skyllet grundigt - til sidst drysses med det sidste ramentopping og sesamolie efter smag.
*Ramen topping fra ASA indeholder: 50 % Urtebouillon 35 % ristet sesam, 10 % chili flager, 10 % løgpulver
Ramen krydderi indeholder: 50% Urtebouillon 35% ristet sesam, 10% chili flager, 10% løgpulver.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()