0
Ravioli i grov tomatsovs med krydret salami og spinatsalat

Ravioli i grov tomatsovs med krydret salami og spinatsalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya, Skummet mælkepulver

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløgsalame ventrizina piccante
1 min.
Forbered grønt

Sæt en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt.

Snit den røde peber og løg i strimler og hak hvidløget fint.

Tag skindet af pølsen og skær den i tern.

tomatpuré
5 min.
Lav sovsen

Sæt en pande over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie.

Steg pølseternene 1-2 min. og kom så løg og hvidløg på panden. Lad det sautere ca. 5-6 min. til det er mørt. Kom så tomatpuré på panden og lad den tilberede med 1-2 min. Sluk herefter for panden.

Kota-ostbabyspinat
10 min.
Lav salaten

Pisk en dressing af lige dele olivenolie og lys eddike. Du skal bruge ca. 1 god spsk. færdig dressing pr. kuvert. Krydr med salt og godt med groftkværnet sort peber.

Vend spinaten sammen med dressingen og smuldret kotaost lige inden servering.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Kog pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. 

Tænd for panden med sovs igen. Kom de røde pebre op i panden og lad dem varme lidt med. Kom så ca. 1/2 dl. pastavand pr. kuvert over i panden og lad det simre lidt. Når pastaen er færdig, drypper du den godt af og kommer den over i panden. Vend forsigtigt rundt og tilsæt evt. mere pastavand hvis nødvendigt. Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Anret pasta i dybe tallerkner med salaten på siden.

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?