0
Ravioli i tomatsauce med havkat og syrlig squashsalat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
flåede og hakkede tomaterhvidløghavkatfilet uden skind
1 min.
Tomatsauce

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.

Pil hvidløget, og snit det fint.

Skær fisken i små stykker på størrelse med en tommeltot. 

Varm en pande op ved mellem varme og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg fiskestykkerne i 2-3 min., og tag dem forsigtigt af panden igen. Tilsæt hvidløg til panden, og lad det sautere 1-2 min., før du tilsætter de hakkede tomater. Lad saucen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og friskværnet peber.

squashcitronbabyspinatfrisk oregano
10 min.
Salat

Skyl squash og babyspinat. Skær squashen i lange tynde bånd, og herefter i strimler. Lav en marinade af lige dele citron og olivenolie, og tilsæt et godt skud friskkværnet sort peber.

Pluk oregano ud i blade.

Vend babyspinat, squashstrimler og oreganoblade med citronmarinade.

ravioli med spinat og ricotta
20 min.
Ravioli

Kog ravioli efter anvisning på pakken. Vend dem herefter op i tomatsaucen, tilsæt gerne lidt af pastavandet, hvis saucen skal justeres i konsistens.

30 min.
Anretning

Lige inden servering vender du forsigtigt fiskestykkerne sammen med tomatsaucen, og anretter i en dyb tallerken.

Kom den syrlige salat ovenpå retten eller i en lille skål ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?