Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.
Pil hvidløget, og snit det fint.
Skær fisken i små stykker på størrelse med en tommeltot.
Varm en pande op ved mellem varme og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg fiskestykkerne i 2-3 min., og tag dem forsigtigt af panden igen. Tilsæt hvidløg til panden, og lad det sautere 1-2 min., før du tilsætter de hakkede tomater. Lad saucen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og friskværnet peber.
Skyl squash og babyspinat. Skær squashen i lange tynde bånd, og herefter i strimler. Lav en marinade af lige dele citron og olivenolie, og tilsæt et godt skud friskkværnet sort peber.
Pluk oregano ud i blade.
Vend babyspinat, squashstrimler og oreganoblade med citronmarinade.
Kog ravioli efter anvisning på pakken. Vend dem herefter op i tomatsaucen, tilsæt gerne lidt af pastavandet, hvis saucen skal justeres i konsistens.
Lige inden servering vender du forsigtigt fiskestykkerne sammen med tomatsaucen, og anretter i en dyb tallerken.
Kom den syrlige salat ovenpå retten eller i en lille skål ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()