0
Ravioli med bagt efterårsgrønt, salvie og hærvejsost

Ravioli med bagt efterårsgrønt, salvie og hærvejsost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
squashrød peberfrugtpastinakhvidløg
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft, og sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge til pasta.

Skyl squash og peberfrugt, og skræl pastinakker og hvidløg.

Snit hvidløget fint og skær squash, pastinakker og peberfrugt i små stykker på ca. 2x2cm.

Vend alle grøntsagerne sammen i en skål, og vend lidt olivenolie, salt og friskværnet peber ned i. Bred det hele ud på en bageplade, og bag i ovnen i ca. 20 min., til grøntsagerne er helt møre og har taget lidt farve i kanterne.

Husk at røre lidt rundt undervejs.

ravioli med spinat og ricottasalviehærvejsost
15 min.
Salvie og ost

Riv osten fint på et rivejern, og pluk salvie ud i blade.

Kom raviolierne op i gryden, og kog dem efter anvisning på pakken.

25 min.
Ravioli

Varm en stor pande op ved middelhøj varme. Tilsæt en god sjat olivenolie eller en god klat smør. Lad smørret bruse op, tilsæt så salviebladene, og lad dem stege kort i ca. 1 min.

Kom de færdigkogte ravioli over i panden, gerne med et par spsk. kogevand. Træk panden fra varmen, tilsæt den revne ost, og sving det hele godt sammen, så osten cremer pastaen.

citron
30 min.
Anretning

Anret ravioli i en dyb tallerken. Riv citronen fint henover de bagte grøntsager, og smag til en sidste gang med salt og friskkværnet sort peber. 

Kom grøntsagerne ovenpå pastaen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Bavnhøj osten er fremstillet af komælk. De økologiske landmænd som har køerne græssende i det Midtjyske er meget påpasselige med deres køer. De skal ud i naturen og spise frisk græs for at mælken kan blive så rig på smag som mulig i denne faste ost. Det økologiske mejeri har ostemesteren Bjarne som sikrer at fremstillingen foretages efter de bedste håndværks principper. Når osten er saltet og formodnet på mejeriet færdigmodnes den på GRAND fromages affinageri. Osten har en fin rund smag, med noter fra lagringen.

Velegnet som smagsforstærker og gratinering af fisk, grøntsager og kartofler, samt i salater.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?