0
Ravioli med muslinger og fennikel
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Hele blåmuslinger
1 min.
Muslingerne

Skyl muslingerne grundigt (se video ovenover) ved at gnubbe dem mod hinanden imellem dine hænder. Gør dette i en stor skål under rindende koldt vand, det sliber evt. urenheder og sand af skallerne. Kassér de muslinger der evt. måtte være knuste, og er der nogle, der er åbne, bankes de mod bordkanten. Lukker de sig ikke i løbet af kort tid, kasseres de også.

10 min.
Pastaen

Sæt vand over at koge til pasta.

gulerodfennikel med tophvidløg
12 min.
Grøntsagerne

Skræl guleroden, og skyl den grundigt sammen med fenniklen. Pil hvidløget, og hak det hele groft (pluk evt. lidt af fennikeltoppene, og gem til anretning).

olivenolie, ekstra jomfrucreme fraiche 18%saltsort peber
20 min.
Muslingeretten

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring, til de er blevet møre. Kom muslingerne i, bland dem godt sammen med grøntsagerne, og lad dem dampe under låg i ca. 5 min., til de har åbnet sig. Man kan vælge at tage størstedelen af muslingerne op af gryden og pille kødet ud, så det bliver nemmere for folk at spise.

Kog pastaen som angivet på pakken.

Skru ned for varmen, tilsæt cremefraichen, og lad retten simre i ca. 3 min. Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, hæld muslingeretten henover, og top evt. med fennikelskuddene.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?