0
Ravioli med pecorino og salat med spinat og svampe

Ravioli med pecorino og salat med spinat og svampe

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
citronspinatchampignonspastinakker
1 min.
Grønt

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pasta - husk et godt skud salt i vandet.

Skyl spinat og skræl pastinakker. Rengør svampene, men undgå så vidt muligt at bruge vand.

Snit spinatbladene groft med en kniv. Skær svampene i helt tynde skiver. Lav tynde strimler af pastinakkerne med en skræller.

Pisk en marinade af lige dele citronsaft og olivenolie, salt og godt med friskkværnet peber.

Rist solsikkekernerne på en tør pande.

ravioli med spinat og ricottapecorino romanosmør
15 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Riv osten fint.

Vend grøntsagerne sammen med solsikkekerner og marinade i en skål.

Brus en god klat smør op på en pande. Kom den kogte pasta over i panden, og tilsæt ca. 1/2 dl kogevand per kuvert sammen med den revne ost. Sving det hele rundt, så ost smelter og cremer pastaen. Smag til med salt og godt med friskværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Anret pastaen med det samme i en dyb tallerken og salaten i en lille skål på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?