0
Ravioli med porre, citron og valnødder
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrehvidløgsquashvalnøddekerner
1 min.
Grønt

Start med at sætte en stor gryde vand over til pastaen. Husk et stort skud salt.

Skyl porren, og fjern top og rod. Skyl squash og rucola. Snit hvidløgene fint.

Skær porren i tynde ringe. Varm en stor pande op ved middel varme. Rist valnødderne i 2-3 min. til de dufter, og tag dem af panden igen. Tilsæt et godt skud olivenolie til panden, sæt den over varmen igen, og sauter porrer og hvidløg sammen i ca. 10 min., til de er møre uden at tage farve.

rucolasquashvalnøddekernercitron
5 min.
Salat

Riv citronen fint, og sæt skrællen til side til senere.

Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie. Skær squashen i små tern. Hak valnødderne. Vend rucola, squash, valnødder og dressing sammen i en skål med et godt skud friskkværnet sort peber.

ravioli med spinat og ricottapecorino romano
20 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Når den er al dente, kommer du den over i panden sammen med ca. 1/2 dl. pastavand pr. kuvert.

Varm det hele op i panden, træk panden fra varmen, og riv osten fint ned i retten. Sving eller rør rundt, så osten smelter, og bliver til cremet sauce. Drys med citronskræl, og smag til med salt.

30 min.
Anretning

Anret pastaen i en dyb tallerken med salaten på siden, og spis med det samme.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?