0
Ravioli med ricotta og spinat med salvie og pocheret lyssej

Ravioli med ricotta og spinat med salvie og pocheret lyssej

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Skær fisken ud i ca. 2 cm tykke skiver. Drys dem med lidt fint salt på begge sider og lad dem gerne hvile i 10 minutter.

Ravioli: Kog ravioli i rigeligt godt saltet vand i 3-4 min. (vandet skal smage salt som Middelhavet, siger italienerne). Kom pastaen i et dørslag, og lad den dryppe af.

Fisk, spinat og sauce: Skyl spinaten i koldt vand, og tør den i en salatslynge. Pil og fintsnit hvidløg og salvie. Kom lidt smør og olivenolie på en pande. Når smørret bruser uden at brune, tilsættes hvidløg og salvie, som svinges rundt sammen med spinat i 1 minut. Tilfør fløde og kog ind til ca. det halve. Tilsæt fisken, kom låg på og lad det simre med i 1-2 minutter. Kom de kogte ravioli ved, og vend forsigtigt rundt. Smag til med salt, peber, lidt citronskal og -saft samt revet peccorino, og server straks.

Anretning: Som vist på billedet. Pynt med de sidste salvieblade, og riv det sidste peccorino over ved bordet.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?