0
Ravioli med salvie, ricotta og blomkåls-salat

Ravioli med salvie, ricotta og blomkåls-salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkål
1 min.
Damp blomkålen

Start med at sætte en stor gryde vand over til at koge pasta i - husk et godt skud salt i vandet.

Sæt en anden stor gryde over med så meget vand, at bunden lige er dækket. 

Skær blomkålen ud i buketter, og kom dem op i den gryde, der kun er lidt vand i. Krydr med lidt salt, og damp blomkålen under låg i 4-5 min., til de er møre med bid.

mandler
5 min.
Hak nødderne

Hak mandlerne med en kniv.

ravioli med spinat og ricottasalviesmørbabyspinatpecorino romano
10 min.
Tilbered pastaen

Kom ravioli i pastavandet, når det bulderkoger, og kog den efter anvisning på pakken.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme. Tilsæt ca. 15g smør pr. kuvert, og lad det bruse op og brune let. Kom så salvieblade og mandler på panden, og lad dem stege lidt med i 1-2 min. Afdryp pastaen, og kom den over i panden sammen med ca. 1/2 dl pastavand pr. kuvert og babyspinaten. Træk panden fra blusset, og riv osten fint ned i. Sving eller rør godt rundt, så osten smelter og cremer pastaen.

rosiner
30 min.
Anretning

Anret pastaen i dybe tallerkener. Kom blomkål i en skål ved siden af, og kom lidt olivenolie og godt med fintrevet citronskræl over. Slut af med at drysse rosiner på.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?