Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl persillerødderne og fjern evt rest af toppen. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag dem på en bageplade i ovnen til de er møre - ca. 25 min.
Sæt samtidig en stor grydefuld vand over at koge til pasta. Husk et godt skud salt.
Fjern de groveste stilke på spinaten og skær bladene igennem en enkelt gang eller to.
Hak skalotteløgene super fint med en skarp kniv.
Rist mandlerne på en tør pande 2-3 min og hak dem derefter groft.
Pluk persillen ud i blade og hak stilkene fint med en skarp kniv.
Riv citronen fint.
Pisk en marinade af lige dele citronsaft og olivenolie. Du skal bruge ca. 1 spsk færdig marinade pr kuvert. Kom citronskal, persillestilke og hakkede skalotteløg op i marinaden. Krydr med groftkværnet sort peber.
Kog ravioli efter anvisning på pakken. Når ravioli er al dente, dræner du vandet væk men gemmer det.
Kom ravioli tilbage i den lune gryde, sammen med spinat, ca. 1/2 dl kogevand pr kuvert. Masser af fintrevet ost og et godt skud groftkværnet sort peber. Vend forsigtigt rundt til spinaten er faldet lidt sammen og osten er smeltet sammen med kogevandet
Anret ravioli med spinat i en dyb tallerken. Vend rødderne med persillebladene og anret dem på en sidetallerken. Rør godt rundt i marinaden og kom den over rødderne. Slut af med et drys mandler.
Velbekomme!
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()