0
Ravioli og bagt selleri med nøddevinagrette
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
knoldselleri
1 min.
Selleri

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft, og sæt en stor gryde vand over til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.

Skræl knoldselleriet, og skær det i grove både. Gnid dem med salt og olivenolie, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre.

hasselnøddekernerskalotteløgestragongrønkål
5 min.
Vinaigrette

Rist nødderne kort på en tør pande, og hak dem fint med en kniv.

Pil skalotteløget, og hak det super fint med en skarp kniv.

Pil estragon ud i blade, og snit dem fint.

Bland estragon, løg og nødder i en lille skål, og mæt blandingen med lige dele olivenolie og lys eddike. Rør godt rundt.

Skyl og rens grønkålen, og rib den fra stilken i mundrette bidder.

ravioli med spinat og ricottaparmigiano reggiano (Parmesan)
20 min.
Ravioli

Riv osten fint.

Kog ravioli efter anvisning på pakken. Dræn herefter pastavandet over i en skål, og kom ravioli tilbage i den lune gryde. Tilsæt ca. 1/2 dl. pastavand pr. kuvert, den revne ost og et lille skud olivenolie. Slyng det hele rundt, til osten er smeltet og cremer pastaen.

30 min.
Anretning

Anret selleri og grønkål i en lille portionsskål. Rør grundigt rundt i vinaigretten, og kom et par skefulde over salaten. Anret cremet ravioli ved siden af i en lille skål.

Velbekomme!

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?