Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft, og sæt en stor gryde vand over til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.
Skræl knoldselleriet, og skær det i grove både. Gnid dem med salt og olivenolie, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er møre.
Rist nødderne kort på en tør pande, og hak dem fint med en kniv.
Pil skalotteløget, og hak det super fint med en skarp kniv.
Pil estragon ud i blade, og snit dem fint.
Bland estragon, løg og nødder i en lille skål, og mæt blandingen med lige dele olivenolie og lys eddike. Rør godt rundt.
Skyl og rens grønkålen, og rib den fra stilken i mundrette bidder.
Riv osten fint.
Kog ravioli efter anvisning på pakken. Dræn herefter pastavandet over i en skål, og kom ravioli tilbage i den lune gryde. Tilsæt ca. 1/2 dl. pastavand pr. kuvert, den revne ost og et lille skud olivenolie. Slyng det hele rundt, til osten er smeltet og cremer pastaen.
Anret selleri og grønkål i en lille portionsskål. Rør grundigt rundt i vinaigretten, og kom et par skefulde over salaten. Anret cremet ravioli ved siden af i en lille skål.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften