Laks: Fjern skindet og den brune bræmme i midten mellem laks og skind. Pluk derefter kødet i mindre stykker. Rør en dressing af skyr og grov sennep. Pluk og skyl dilden og hak det(gem halvdelen til kartoflerne, hak rødløg fint og rør begge dele i dressingen. Vend det plukkede laksekød i dressingen og smag til med salt og peber og citronsaft.
Kartofler: Skræl kartoflerne og kog dem møre i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe godt af. Del kartoflerne i mundrette stykker - vend med et par skefulde af din bedste olivenolie, det sidste plukkede hakkede dild, citronsaft og skal (kun det gule!) samt salt og masser af friskkværnet sort peber.
Brød: Fugt bollerne direkte under rindende vand i 1 sekunder - ryst dem for overskydende vand og bag dem i 5-6 minutter i en 200 grader forvarm ovn
Anretning: Som vist på billedet
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()