Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl løgene, og snit dem tyndt. Varm en stor gryde op, og tilsæt en generøs mængde olivenolie. Steg løgene stille og roligt i ca. 15 min., til de har taget godt med farve, og er blevet møre.
Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.
Skyl squashen, og skær den i tykke stave. Pil hvidløget, og snit det i super tynde skiver.
Vend squashstavene med lidt olivenolie, salt, friskkværnet peber og hvidløgsskiverne. Bred dem ud på en bageplade, og bag i ca. 15 min., til de er begyndt at mørne, men stadig har lidt bid.
Bemærk, at hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du godt stege squashstavene på en pande, men pas på, at hvidløget ikke branker.
Når risene er færdige, hælder du evt. overskydende vand væk, og vender tranebær og krydderblanding sammen med risene.
Rucolaen skylles, og slynges godt tør. Vend den herefter ned til de varme løg. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend de varme squashstave sammen med yoghurten i en skål.
Anret de krydrede ris i en dyb tallerken med cremet squash, løg og rucola ovenpå.
- er en klassisk ”fattigmandsret” fra Mellemøsten, hvor den laves i flere udgaver, men altid består af ris, linser og som prikken over i'et de sprødstegte løg på toppen
Skagenfoods mujaddarablanding består af:
30% Spidskommenfrø, 25% Korianderfrø, 10% Allehånde, 10% Kanel, 10% Kommen, 10% Cayennepeber og 4% Laurbærblade, 1% Safran
Kundekommentarer ()