0

Ristet cajunkrydret slethvar med ”Texas Caviar”

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Slethvar

Fremgangsmåde

”Texas Caviar”: Befri avokadoerne for skal og sten. Halver tomaterne og fjerne stilk og kerner. Skær begge dele i fine små tern og hak rødløg, hvidløg og koriander fint. Vend det hele sammen med drænede black eye bønner (du kan bruge kidneybønner i stedet for), drænede majs, limesaft, ½ tsk. cayennepeber, ½ tsk. oregano, hvidvinseddike, 3 spsk. olie, salt og peber. Smag til og lad gerne salaten trække 15-20 min.

Fisk: Bland 1 tsk. paprika, ½ tsk. oregano, ½ tsk. timian, ½ tsk. cayennepeber, ½ tsk. salt og lidt friskkværnet peber sammen i en dyb tallerken. Dup fileterne tørre og vend dem i krydderblandingen. Varm lidt olie op på en pande ved middel varme og rist fileterne i 2 min. på hver side til de lige er møre.

Server retten sammen med kartoffelbåde og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?