Vinaigrette: Hak skalotteløget helt fint og rør det med 1 tsk. fintrevet citronskal, 2 spsk. citronsaft, hakkede kapers og persille, 3 spsk. olie, lidt salt og et godt kværn peber. Smag til og lad vinaigretten trække mens resten laves.
Grøntsager: Skræl, trim og rens gulerødder, selleri, peberfrugt, porre (brug kun det hvide af porren) og squash og skær dem i lange tændstiktynde strimler - brug med fordel et mandolinjern. Varm lidt olie godt op i en sauterpande og rist grøntsagerne 2-3 min. til de lige begynder at mørne, men stadig har det sprøde bid. Smag til med salt og peber, hæld grøntsagerne i et lille fad og hold det varmt mens fisken steges (på samme pande) i væden fra grøntsagerne.
Fisk: Skær fisken i passende portionsstykker, krydr med lidt salt og peber og steg dem møre og let gyldne i lidt olie på panden (2-3 min. på hver side). Anret fisken ovenpå de ristede grøntsager, dryp med vinaigretten og server straks.
Server sammen med små kogte kartofler, en sprød grøn salat og godt brød.
Kundekommentarer ()