0

Ristet multe på cremet pastabund med spegeskinke og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pasta: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rist skinken sprød på panden, evt. i en smule olie, og lad den tørre på køkkenrulle før den knuses. Snit skalotteløg og hvidløg helt fint og sauter det på samme pande i lidt olie uden det tager farve. Hæld fløden på og lad det koge lidt ind. Tilsæt ost, persille og knust skinke, vend pastaen i og smag til med salt og peber.

Cherrytomater: Skær tomaterne i kvarte og vend dem med en smule olie, balsamico, salt og peber.

Fisk: Skær fisken i passende portionsstykker, krydr med salt og peber og rist dem gyldne på begge sider i lidt olie tilsat rosmarinblade.

Anret pastaen i midten af dybe tallerkner, læg fisken på midten og cherrytomaterne rundt langs kanten. Giv masser af godt groft brød til og en stor skål grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften