0

Ristet rødspætte på lun fettuccinesalat med nye porrer, ristet bacon, ærter, hjertesalat og mascarpone

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Salat: Kog pastaen al dente i letsaltet vand (som anvist på pakken). Rens porrerne og snit dem i ½ cm tynde skiver. Rist baconen sprød og lad den dryppe af på køkkenrulle. Skyl salaten godt og snit den i ½ cm brede strimler. Varm lidt olie op i en gryde og sauter porrerne bløde. Tilsæt ærter, krydr med salt og peber og lad det simre i 1 min. Rør mascarponen i og varm det igennem. Rør pasta og parmesanost i, lad det simre i 1-2 min. og smag til. Vend bacon og salatstrimler i til sidst og server straks.

Fisk: Rør mel og timianblade sammen med et godt nip salt og peber. Vend fileterne deri og steg dem gyldne på begge sider i smør på en pande.

Server sammen med godt italiensk brød og en lækker melon- eller tomatsalat med balsamico og frisk basilikum.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?