Citrussauce: Pres saften fra appelsiner og lime ned i en kasserolle, kom vand ved og kog det ind til det tykner let. Rør fløden i og kog op. Tag gryden af varmen, pisk 1 spsk. smør i og smag til med salt og peber.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og steg dem gyldne på begge sider i smør. Tag dem af panden og hold dem lune i ovnen. Panden bruges videre til sautéen, så lad fedtstoffet blive tilbage på panden.
Grøntsagssauté: Skær løg, peberfrugt, squash og aubergine i 1 cm tern og blancher dem kortvarigt i letsaltet kogende vand. Kom farinen på fiskepanden og brun det over middel varme (tilsæt lidt mere smør hvis nødvendigt). Kom grøntsagerne ved, krydr med salt og peber og karamelliser. Vend hakket persille i lige inden servering og smag til.
Server retten med kogte kartofler og en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften