0

Ristet rødtungefilet med bacon, tomat og estragonolie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fjern evt. grove stilke fra estragonen og kom den i en foodprocessor sammen med olivenolie, salt og peber. Kør det helt grønt og glat og smag til.

Skær tomaterne i skiver til senere brug.

Rør lidt mel med salt og peber og vend fiskefileterne deri.

Rist baconen netop sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Tør det meste af baconfedtet af panden, men efterlad 1-2 spsk. Kom tilsvarende mængde smør på og lad det bruse af. Steg fisken gylden og mør på begge sider deri.

"Taglæg" fisk, bacon og tomater på 4 tallerkener og dryp med både estragonolien og "smørsaucen" fra panden.

Server straks med små nye kogte kartofler og dampede grønne asparges eller en grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften