Remoulade: Hak kapersene fint, kom dem i en skål og riv 1 spsk. citronskal fint henover. Kom 2 spsk. citronsaft, mayonnaise, remoulade og worcestershire sauce ved, krydr med salt og peber og rør det til en lind creme. Smag til med citronsaft, salt og peber og lad cremen trække på køl mens resten laves.
Slaw: Trim og snit rødkål og fennikel i så tynde strimler som muligt - brug meget gerne et mandolinjern! Hak persillen og vend det hele sammen i en skål. Rør senneppen sammen med 2 spsk. citronsaft og pisk olivenolie i lidt ad gangen til dressingen er lys og cremet. Smag til med citronsaft, evt. lidt sukker, salt og peber. Vend grøntsager og dressing sammen og smag til igen.
Fisk: Skær torsken i 4 ensartede stykker og vend dem i majsmel rørt med salt og peber. Steg stykkerne gyldne og møre på en pande i olie lige inden servering.
Samling: Flæk bollerne, rist dem let og smør dem generøst med "remouladen". Læg et stykke salat på underbollen, læg et stykke torsk ovenpå og top med slaw. Læg overbollen på og server straks.
Server sammen med ovnbagte rodfrugter og en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften