Fisk: Skær fisken i ensartede portionsstykker og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Halver cherrytomaterne og skær mozzarellaen i skiver. Fordel basilikum, tomater og mozzarella i et jævnt lag ovenpå fisken. Kværn lidt sort peber over, drys med parmesanost og dryp igen med lidt olie. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i 15-20 min. til fisken er mør og overfladen gylden.
Grønt: Rens champignonerne, halver dem og skær squash og peberfrugter i store tern. Hak hvidløgene fint og rør dem med ½ dl olie, balsamico, oregano, salt og peber. Vend alle grøntsagerne godt deri og bred dem ud på en bageplade. Bag dem ved 225 grader i ca. 20 min. til de er møre og let gyldne.
Server sammen med frisk pasta vendt med en god basilikumpesto og godt italiensk brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften