0

Ristet torskefilet med salat af bagte nye rødbeder med peberrodscreme, syrligt æble, dild og gyldne mandelflager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Spelthvedemel

Fremgangsmåde

Salat: Trim rødbederne og skrub dem rigtigt godt. Læg dem på et stort stykke stanniol og vend dem sammen med balsamico, lidt olie, salt og peber. Luk stanniolen sammen om rødbederne og bag dem møre i en 225 grader varm ovn i 25-40 min. (afhængig af tykkelsen). Lad dem køle lidt af før anretning. Dressing: Rør cremefraiche, 1 spsk. peberrod og citronsaft sammen og smag til med salt, peber og evt. mere peberrod - den skal være lidt krads! Snit æblet i fine små tern og rist mandelflagerne gyldne på en tør pande. Skyl salaten grundigt, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Halver rødbederne og fordel dem ovenpå. Dryp med peberrodsdressingen og drys med æbletern, mandelflager og hakket dild.

Fisk: Skær fisken i 4 ensartede portionsstykker og vend dem i melet (bland et godt nip salt og peber i melet). Varm lige dele olie og smør op på en pande og lad det bruse af. Steg fiskestykkerne gyldne og møre og server straks.

Server sammen med små bagte kartofler (pommes risolees) og en hollandaisesauce.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?