Dressing: Pres saften af de to lime og pisk dem med ¾ dl soja, 2 fed fintrevet hvidløg og 2 spsk. fintrevet ingefær, brun farin, salt og peber. Hæld langsomt ca. 1 dl olie i under piskning. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i tern. Hak korianderne groft, vend dem i dressingen sammen med avocadoternene og smag til.
Grønt: Skyl og trim de små pak choi og skær dem i kvarte. Kom 1 spsk. fintrevet ingefær, 1 fed finthakket hvidløg og chiliflagerne i en sautépande med sesamolie, ¼ dl soja og ½-1 dl vand. Kog det op, kom kålen ved og læg låg på. Lad det hele dampe sammen 5 min. til grøntsagerne er møre med bid.
Tun: Krydr bøfferne generøst med salt og friskkværnet peber og grill dem på en grillpande 1-3 min. på hver side efter ønske - de skal være røde i midten.
Server med en god nudelsalat og godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften