0
Rød curry med cashewnødder, søde kartofler og pak choy

Rød curry med cashewnødder, søde kartofler og pak choy

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over i den dobbelte mængde vand, og tilsæt lidt salt. Bring risene i kog, skru helt ned for gryden, og læg låg på. Lad dem dampe i 5-7 min., sluk så for gryden, og lad risene trække færdig i ca. 10 min.

søde kartofler
3 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl og skræl de søde kartofler, skær dem i grove tern, og vend dem med en smule olie, salt og friskværnet peber.

Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 min., til de er møre.

korianderlimepak choycashewnødder1
10 min.
Pak choy

Pluk pak choyen ud i blade, og skyl dem, del evt. bladene et par gange. Hak korianderen groft, både stilke og blade, og vend dem sammen med pak choy i en skål.

Rist nødderne på en pande, til de har taget en smule farve. Hak dem derefter groft, og kom dem op i skålen med salaten. Tilsæt godt med fintrevet limeskal, og vend rundt.

limekokosmælkrød thai karrypaste
20 min.
Curry

Kom kokosmælk og karrypasta op i en gryde, og bring det i kog. Smag til med salt, evt. soya og masser af limesaft. 

30 min.
Anretning

Anret søde kartofler og ris i bunden af en dyb tallerken med salaten ovenpå. Slut af med at hælde den kogende curry henover retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?