Start med at sætte risene over i den dobbelte mængde vand, og tilsæt lidt salt. Bring risene i kog, skru helt ned for gryden, og læg låg på. Lad dem dampe i 5-7 min., sluk så for gryden, og lad risene trække færdig i ca. 10 min.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl og skræl de søde kartofler, skær dem i grove tern, og vend dem med en smule olie, salt og friskværnet peber.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 min., til de er møre.
Pluk pak choyen ud i blade, og skyl dem, del evt. bladene et par gange. Hak korianderen groft, både stilke og blade, og vend dem sammen med pak choy i en skål.
Rist nødderne på en pande, til de har taget en smule farve. Hak dem derefter groft, og kom dem op i skålen med salaten. Tilsæt godt med fintrevet limeskal, og vend rundt.
Kom kokosmælk og karrypasta op i en gryde, og bring det i kog. Smag til med salt, evt. soya og masser af limesaft.
Anret søde kartofler og ris i bunden af en dyb tallerken med salaten ovenpå. Slut af med at hælde den kogende curry henover retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()