Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Sæt perlebyggen over at koge ca. 15 min. i rigeligt vand med et skud salt.
Skrub gulerødderne, og fjern toppen. Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Skær gulerødderne i tern.
Sæt en gryde over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Sautér løg og gulerødder i 2-3 min., uden at de tager farve. Tag ca. 1/3 af blandingen op af gryden, og gem den til senere. Tilsæt tomatpuré til gryden, og steg lidt videre. Kom nu ca. 4 dl vand pr. kuvert i gryden, og kog grøntsagerne møre under låg i ca. 15 min.
Del hver dejkugle i to, og rul dem helt tyndt ud til 3-4 mm tykkelse på et let melet bord.
Dræn mozzarellaen, og skær den i tern. Læg osten på den udrullede dej. Dryp med lidt olivenolie, og krydr med friskkværnet sort peber. Luk dejen over osten, og tryk kanterne grundigt sammen. Dryp lidt olivenolie ovenpå dejpakkerne, og drys med lidt salt og den røgede paprika. Bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er gyldne og gennembagte.
Blend suppen helt lind, og tilsæt fløden. Smag til med salt og evt. lidt lys eddike, og kog suppen godt igennem, så den tykner en smule.
Anret drænet perlebyg og de sauterede løg og gulerødder i dybe tallerkener. Hæld den varme suppe over, og spis den sammen med ostebrødene.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften