0
Rød pebergryde med okse og pasta trofie
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
røde snackpebresmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailhvidløgbasilikumforårsløgbacon i tern
1 min.
Klargøring

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pastaen.

Panchetta/bacon sættes over at stege i god olie i en bred gryde, der kan rumme hele retten.

Forårsløg og 1 fed hvidløg pr. person snittes/hakkes mellemfint.

Peberfrugten skæres i mundrette stykker.
Tomaterne deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.

Basilikummen skylles og slynges tør.  Hak den groft, og gem evt. et par fine blade til pynt.

 

 

hakket oksekødbacon i ternrøde snackpebresmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailhvidløgforårsløg
10 min.
Pebersaucen

Pastaen sættes over at koge og drænes i en sigte, når den er al dente. Gem omkring 1/2 dl pastavand pr. person til kødsaucen.

Hvidløg og forårsløg kommes over til baconen/panchettaen i panden, og steges med et par minutter. 
Tilsæt kødet, og lad det stege med, til det ikke længere er rødt.
Hæld kødblandingen over i en skål, og varm panden op igen, til den er rygende varm.

Peberfrugt steges et par minutter i olie i den hede pande, og så tilsættes tomaterne. Steg et par minutter igen, og hæld så kødblandingen tilbage i gryden sammen med bouillon og så meget pastavand, at det dækker kødet halvt. Lad retten simre 5-10 minutter.
Smag til med salt og peber.

30 min.
Servering

Pastaen vendes ned i pebersaucen sammen med basilikum. Pynt med basilikumblade, og sæt gryden på bordet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?