Start med at skrælle rødbederne og skær dem i tynde stænger på størrelse med tændstikker. Har du et mandolinjern, kan du også bruge det og skære helt tynde bånd. Kom rødbederne op i en skål og gem til senere.
Halvér citronen og steg den på en tør pande, til den har taget godt med farve og er blevet karamelliseret.
Skyl persillen og pluk den ud i blade. Snit de tyndeste af stilkene fint med en skarp kniv. Kom både blade og stilke op i skålen med rødbederne.
Marinér rødbederne i godt med saft fra citronen, lidt olivenolie og gerne lidt soya, hvis du har.
Dræn bønnerne for vand. Skræl hvidløget og snit det super tyndt med en kniv. Sauter hvidløget af, uden at det tager farve, i en lille gryde i en smule olivenolie. Når hvidløget er mørt, tilsætter du bønnerne og creme fraichen. Lad det koge op og smag til med salt og godt med friskkværnet peber.
Halvér avocadoen og tag hver halvdel ud af skrællen med en ske. Skær dem i både og krydr med salt og friskkværnet peber - og gerne lidt saft fra den grillede citron.
Anret de varme, cremede bønner i bunden af en dyb tallerken. Kom salaten af rødbede og persille ovenpå og avocado på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()