Begynd med kartoflerne: Skrub kartoflerne, skær dem i både eller halve og læg dem i et ovnfast fad. Skallen fra en ½ citron drysses over kartoflerne sammen med salt og lidt olie. Knuste limeblade kan med fordel anvendes i stedet for citronskal. Skær 1 citron i tynde både og fordel dem mellem kartoflerne. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. (til de er møre).
Fennikel: Sæt fenniklerne på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med salt og stænk med olivenolie. Pak bagepapiret sammen om fenniklerne, så de bliver bagt i deres egen saft. Bag dem sammen med kartoflerne i ca. 30 min.
Fisk: Kryd fileterne med salt og steg dem i lidt olie på en pande med skindsiden nedad - først ved hård varme, så de danner skorpe - og derefter ved mindre varme til kødet er hvidt.
Sauce: Svits spinatbladene let i en smørklat. Tilsæt fløde, lidt citronsaft og honning og kog op. Smag til med salt og peber og server med det samme.
Kommentarer og forslag til opskriften