Hak løg og hvidløg fint, skær peberfrugter og squash i fine små tern og riv ingefæren. Hak korianderen og blend tomaterne helt glatte.
Varm en smule olie op i en dyb pande og sauter løg og hvidløg til de er let gyldne. Tilsæt peberfrugter, ingefær, lidt af korianderen, chilisauce efter smag og lidt salt og peber. Sauter 5-6 min. ved middel varme og rør tomaterne i. Tilsæt kokosmælken efter et par minutter og lad det lige koge op - derefter dæmpes varmen.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen og fæstn dem med en tandstikker. Læg rullerne ned i saucen - undgå så vidt muligt at røre i gryden, når fiskerullerne er lagt i - kom låg på og lad det simre ca. 10 min. til fiskerullerne er møre. Drys med resten af korianderen og server straks.
Giv kogte jasminris, grøn salat og godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften