Squashtimbaler: Riv squashen groft, snit 3 skalotteløg i tynde skiver og hak 2 fed hvidløg fint. Sauter skalotteløg og hvidløg i olivenolie uden de tager farve. Kom squashen ved, krydr med salt og peber og sauter til væden er fordampet - det skal ikke tage farve. Smør 4 små kokotter og fordel grøntsagsblandingen heri. Pisk æg, cremefraiche, salt og peber sammen og hæld den i de 4 forme. Løft let op i grøntsagerne, så æggemassen kan fordele sig og bag timbalerne i vandbad ved 185°C i ca. 20 min. til ægget har sat sig helt.
Fisk: Rens svampene og del dem i mindre bidder. Hak 2 skalotteløg og 1 fed hvidløg helt fint, skær blommetomaterne i små tern og striml basilikumbladene. Smelt en skefuld smør på panden og sauter skalotteløg og hvidløg til de er "klare". Kom svampene ved, krydr med salt og peber og sauter videre til de er møre. Tilsæt hvidvinen og lad det simre 2-3 min. til den er kogt lidt ind. Rør tomater og basilikum i og smag til. Lav et dybt snit på tværs af hver fiskefilet og buk "halen" ind under "hovedet". Læg dem i et smurt ildfast fad, krydr med lidt salt og peber og fordel svampeblandingen ovenpå. Vend parmesan og rasp løst sammen og drys det over i et jævnt lag. Bag fisken i en 225 grader varm ovn i 10-12 min. - til fisken er mør og overfladen let gylden.
Server med råstegte kartofler, en sprød grøn salat og godt italiensk brød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften