0

Rødspætte i skinkesvøb med ost, honningdijon og tomatkompot

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kompot: Hak 2 skalotteløg og hvidløget og sauter det i lidt olie til de er klare. Skær cherrytomaterne i kvarte, snit peberfrugten i tern og kom begge dele i gryden sammen med sukker, timian, salt og peber. Lad kompotten simre og kog ind til en cremet konsistens og smag til.

Fisk: Rør sennep, honning, et finthakket skalotteløg, salt og lidt citronpeber sammen. Læg fiskefileterne op på række og smør lidt af sennepsblandingen på hver. Drys med revet ost og rul fileterne sammen om fyldet. Halver skinkeskiverne på langs og rul en strimmel om hver fiskerulle. Læg dem i et ildfast fad og bag ved 215°C i 12-15 min. til fisken er mør, osten er smeltet og skinken er let sprød.

Server retten med råstegte kartofler og en sprød grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften