Creme: Begynd her. Skær skalotteløgene i fine tern og sautér dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, fiskefond og lidt citronsaft og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lade det igen koge ind til 2/3. (Kokketips: monter 50 g koldt smør til sidst for at jævne den eller jævn med lidt maizena.)
Spinatcreme: Hæld halvdelen af cremen i en blender og tilsæt spinat, der er blancheret forinden. Blend til saucen er grøn.
Tomatcreme: Hæld den anden halvdel af cremen i en blender og tilsæt cherrytomater og hvidløg. Blend til saucen bliver rødlig.
Begge cremer varmes igennem og smages til med salt og peber.
Fisk: Blancher kålblade svarende til antal fileter. Placer en filet på hvert kålblad, krydr med salt og peber og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad og bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min. Tag fadet ud og lad fisken trække tildækket i 5 min. inden servering.
Svampebund: Rist svampene i lidt smør på en pande og krydr med salt og peber.
Server sammen med nye kogte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften