Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, stuvning og ris ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i stuvningen og risene.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk/citrontopping: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, citron skal og saft, RASP, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Stuvning: Løg, spinat, ærter, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Ris: Løse ris, HØNSEFOND, persille og salt.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Citrontopping
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.445 kJ / 584 kcal
Fedt 60,7 g
heraf mættede fedtsyrer 38,6 g
Kulhydrat 9,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 1,7 g
Salt 1,88 g
Stuvning
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 239 kJ / 57 kcal
Fedt 3,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,2 g
Salt 0,37 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 516 kJ / 123 kcal
Fedt 0,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,2 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,8 g
Salt 0,64 g
Kommentarer og forslag til opskriften