Kantarelremoulade: Svampene soigneres og skæres i halve. Gulerødderne skrælles og skæres i skrå stave (max 0,5 cm). Blomkålen plukkes i meget små buketter og løget finthakkes. Det hele krydres med lidt salt og peber og sauteres på en pande i lidt olie i ca. 5 min. Lige inden servering tilsættes cremefraiche og retten smages til med salt, peber og hakket purløg.
Fisk: Fileterne krydres med salt og peber og vendes i rugmel. Steges i halvt smør og halvt olie i ca. 3 min på hver side til de er gyldne (jo mere fedtstof du bruger, jo mere "crispy" bliver fileterne).
Rist 4 skiver groft brød (hvidt eller mørkt efter behag) og skyl salaten.
Anret brød, salat og fileter (som vist på billedet), top med kantarelremouladen og pynt med en citronbåd.
Ønskes en "tungere" ret kan retten suppleres med nye små kartofler eller nye majskolber.
Kommentarer og forslag til opskriften