Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk og risotto ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres i risottoen og der kan tilsættes lidt vand. Brødet lunes i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Risotto: PERLEBYG, HØNSEFOND, blomkål, løg, hvidløg, hvidvin, FLØDE, PARMESAN, salt og peber.
Nettovægt: ca: 300g/ 600 g.
Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, MALT, HVEDEKLID, 5 KORN BLANDING, gær og salt.
Nettovægt: ca. 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 473 kJ / 113 kcal
Fedt 5,2 g
heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 12,3 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,6 g
Salt 0,85 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 854 kJ / 204 kcal 1
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,0 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,0 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften