Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og ratatouille ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i ratatouillien og kom tag couscous salaten ud af køleskabet.
Couscousèn skal stå 10 min. ved stuetemp. inden det anrettes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ratatouille: Tomater, løg, squash, aubergine, peberfrugt, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Couscous salat: COUSCOUS, tomatpure, hvidløg, tomatpure, peberfrugt, rødløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Ratatouille
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 133 kJ / 32 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,3 g
Salt 0,52 g
Couscous
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.080 kJ / 258 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 49,9 g
heraf sukkerarter 2,5 g
Kostfibre 0,9 g
Protein 8,9 g
Salt 1,06 g
Kundekommentarer ()