0

Rødspætte med ratatouille samt couscous salat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og ratatouille ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i ratatouillien og kom tag couscous salaten ud af køleskabet.

Couscousèn skal stå 10 min. ved stuetemp. inden det anrettes. 

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Ratatouille: Tomater, løg, squash, aubergine, peberfrugt, hvidløg, timian, rosmarin, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Couscous salat: COUSCOUS, tomatpure, hvidløg, tomatpure, peberfrugt, rødløg, salt og peber  

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 10. marts – bedst før 11. marts
  • Levering 12. marts - bedst før 13. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

 

Ratatouille

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 133 kJ / 32 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,0 g

heraf sukkerarter 3,4 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 1,3 g

Salt 0,52 g

 

Couscous

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.080 kJ / 258 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 49,9 g

heraf sukkerarter 2,5 g

Kostfibre 0,9 g

Protein 8,9 g

Salt 1,06 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?